H Γουίλιαμς, κατέκτησε το Roland Garros

Μόνη της κι όλες τους! Αυτή η Σερένα Γουίλιαμς δεν γίνεται να χάσει και το απέδειξε (και) στο μεγάλο τελικό του Roland Garros, όπου επικράτησε 2-0 σετ (6-4, 6-4) της Μαρίας Σαράποβα

σε 1 ώρα και 46 λεπτά, κατακτώντας το τρόπαιο στο Παρίσι!

Η Αμερικανίδα ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης και φυσιολογικά έφτασε για δεύτερη φορά στην καριέρα της στην κορυφή του γαλλικού Grand Slam, 11 χρόνια μετά, έχοντας πλέον στη συλλογή της 16 major τρόπαια!

Το πάλεψε πολύ στο «Philippe Chatrier», η Ρωσίδα καλλονή και περσινή κάτοχος, όμως δεν αρκεί η προσπάθεια για να αντιμετωπίσεις το... φαινόμενο που λέγεται Σερένα Γουίλιαμς, η οποία για ακόμη μια φορά ήταν εντυπωσιακή στα χτυπήματά της, μετρώντας συνολικά 29 winners.

Η Αμερικανίδα τενίστρια, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, εξασφάλισε το βαρύτιμο έπαθλο για πρώτη φορά μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια, αφού ο προηγούμενος τίτλος της στο Παρίσι ήταν το 2002.

Η Ουίλιαμς έφτασε τους 16 τίτλους σε τουρνουά γκραν σλαμ, δύο λιγότερους από τις Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και Κρις Εβερτ, ενώ το απόλυτο ρεκόρ ανήκει στη Στέφι Γκραφ με 22 κατακτήσεις.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.