Έπαθαν... πλάκα με Φορτούνη οι Βέλγοι!

Ο Κώστας Φορτούνης έκανε τους Βέλγους να... παραμιλούν με την γκολάρα που έβαλε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στην φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Μαλίν. 

Γκολάρα που θύμισε Άρσεναλ από τον Φορτούνη! Ο "Φορτού" με φάλτσα και τρομερό τρόπο εκτέλεσε το κόρνερ και σκόραρε στο φιλικό ματς του Ολυμπιακού με την Μαλίν.

Οι Βέλγοι έπαθαν... πλάκα και οι δημοσιογράφοι της χώρας στέκονταν ξανά και ξανά στο τέρμα του διεθνούς μεσοεπιθετικού. Αναμφίβολα ο Κώστας Φορτούνης που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο στο γήπεδο προσέφερε το χάϊλαιτ του αγώνα.

Μαλίν - Ολυμπιακός 0-6 

Χορταστικός και θεαματικός! Ο ασταμάτητος Ολυμπιακός σκόρπισε με 6-0 τη Μαλίν (έξι διαφορετικοί σκόρερ) και παρότι βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας δείχνει σοβαρός για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις που έρχονται!   

ΟΚ.... σαφώς και τα ευρωπαϊκά προκριματικά θα είναι σαφώς πιο δύσκολα και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται υπέρμετρος ενθουσιασμός. Ωστόσος αυτός ο Ολυμπιακός του Χάσι αρέσει διότι κυρίως βγάζει αυτά που θέλει ο προπονητής του στο γήπεδο. Πίεση, καλή κυκλοφορία, εναλλαγές της μπάλας και των θέσεων, όρεξη, πλάνο αλλά και αρκετά γκολ. Ο Ολυμπιακός λοιπόν διέλυσε με 6-0 την Μαλίν σε φιλικό στο Afas Stadion και έστειλε πολύ καλά μηνύματα για την συνέχεια. Κορυφαίος ο Πάρντο, πολύ καλοί οι Ομάρ, Σεμπά, Ταχτσίδης και Ρομαό και ορεξάτοι οι Φορτούνης - που έβαλε γκολάρα με κόρνερ - και Μάριν.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΧΑΣΙ, ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑΧΤΣΙΔΗ
 
Ο Χάσι με 4-2-3-1 έβαλε τον Ταχτσίδη για να τον δει για πρώτη φορά. Η ενδεκάδα της ομάδας του Ολυμπιακού για το φιλικό κόντρα στην Μαλίν στο Afas Stadion: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ρέτσος, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Πάρντο, Μάριν και Μπεν. Καπίνο κίπερ, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερό ο Κούτρης και κέντρο άμυνας με Μποτία και Ρέτσο. Εξάρι ο Ρομαό, πιο μπροστά ο Ταχτσίδης, επιτελικός ο Φορτούνης, άκρα επίθεσης με Πάρντο και Μάριν και φορ ο Μπεν.
 
ΟΡΕΞΑΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ Ο ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ ΚΑΙ... ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΟΜΑΡ ΚΑΙ ΠΑΡΝΤΟ ΚΑΙ 0-2
 
Στο α' μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε καλά και έβγαλε αρκετά από τα στοιχεία που ζητάει ο Χάσι. Πίεση, καλή κυκλοφορία, κοντά τις γραμμές και καλή εικόνα άξονα με Ρομαό και Ταχτσίδη. Αφού απείλησε στο 14' έβαλε το πρώτο του γκολ με τον Πάρντο να κάνει εξαιρετική κίνηση και μπαλιά και τον Ομάρ με τρομερή κεφαλιά να κάνει το 0-1. Στο 21' ήρθε και το 0-2 με κεφαλιά Μποτία από πολύ καλή συνεργασία Μάριν - Φορτούνη και μπαλιά του "Φορτού". Γενικά το α' μέρος είχε έναν ορεξάτο και ανεβασμένο Ολυμπιακό, που κυρίως έδειξε αυτά που ζητάει το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου. Από τα νέα πρόσωπα οι Ομάρ, Πάρντο και Ταχτσίδης κέρδισαν τις εντυπώσεις. Ο Ολυμπιακός είχε και άλλες χαμένες φάσεις όπως με τον Μπεν στο 37'.
 
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΟΠΩΣ ΜΕ... ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ 0-3!!!
 
Στο 38ο λεπτό ο Φορτούνης σκόραρε ξανά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Όπως τότε με Άρσεναλ και με γκολάρα. Σούπερ εκτέλεση με φάλτσα με τον αντίπαλο κίπερ να είναι σε... άλλο γήπεδο και κακή θέση για να μπει το γκολ και όλο το γήπεδο να τον χειροκροτάει για το 0-3.
 
Ο ΜΑΡΙΝ ΤΟ 0-4
 
Στο 58' ήταν η σειρά του Μάριν να σκοράρει. Ξανά από εξαιρετική ενέργεια και γύρισμα του Πάρντο που βρήκε και σε αντίπαλο. Η φάση άρχισε από Μάριν και συνεργασία με Φορτούνη και ολοκληρώθηκε με πολύ καλή κεφαλιά και γκολ του Γερμανού.
 
4-3-3 ΜΕ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ
 
Λίγο μετά το 60' ο Χάσι με εξαίρεση τον Καπίνο και τον Ανσαριφάρντ που είχε μπει στο 46' αντί του Μπεν άλλαξε τα άλλα πρόσωπα και το σχήμα. 4-3-3 με Ανδρούτσο δεξί μπακ και Σισέ ως στόπερ μαζί με Νικολάου και αρ. μπακ τον Ντε Λα Μπέγια. Στον άξονα Σιώπη, Ζντιέλαρ και Μάρτινς και μπροστά Ελιουνούσι, Σεμπά και Καρίμ. Στο 74' ήρθε η σειρά του Ελιουνούσι να σκοράρει έπειτα από μπαλιά Ανδρούτσου ενώ μετά ακυρώθηκε γκολ του Ανσαριφάρντ ως οφσάιντ με τον Ιρανό να δείχνει πόσο πολύ το έψαχνε το γκολ. Φάνηκε πάντως να μην ήταν οφσάιντ.
 
ΣΚΟΡΑΡΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ ΑΠΟ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕΜΠΑ, ΦΟΡ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
 
Στο 81' ο Σεμπά επιτάχυνε και άρχισε μία πλαγιοκόπηση από το κέντρο, περνώντας εξαιρετικά τον αντίπαλό του και βγάζοντας γκολ πάρτο βάλτο στον Ανσαριφάρντ που έκανε το 6-0 σε μία καθ' όλα εξαιρετική παράσταση από τους παίκτες του Χάσι.
 
ΜΑΛΙΝ: Σβολφς, Ρέρας (63’ Σενμάκερ), Βίτας (63’ Σμόλερς), Κομπότ, Κόκαλιτς (63’ Φιλίποβιτς), Σχούφτς (46’ Κλάενς), Ματέις (71’ Σούμα), Ελ Μεσαουντί (71’ Μπαντέ), Ζεραουάλ, Κρουαζέ (71’ Bιλμς), Πέντερσεν (46’ Σολάντιο).
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο (71’ Xουτεσιώτης), Ελαμπντελαουί (63’ Ανδρούτσος), Μποτία (63’ Σισέ), Ρέτσος (63’ Νικολάου), Κούτρης (63’ Ντε Λα Μπέγια), Ρομαό (63’ Σιώπης), Ταχτσίδης (63’ Ζντιέλαρ), Φορτούνης (63’ Μάρτινς) , Πάρντο (63’ Ελιουνούσι), Μάριν (63’ Σεμπά), Μπεν (46’ Aνσαριφάρντ, 83’ Μανθάτης).
 
ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
 
Mαλίν - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-6 * 8/7/2017 * 19:00
ΓΗΠΕΔΟ: Afas Stadium
ΣΚΟΡΕΡ: - / 11’ Ελαμπντελαουί, 21’ Μποτία, 38’ Φορτούνης, 59’ Μάριν, 74’ Ελιουνούσι, 81’ Ανσαριφάρντ.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 16’ Κρουαζέ / 16’ Ρέτσος, 35’ Πάρντο, 55’ Μποτία

 

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.