Στα… χνάρια του Σίλβα ο Μπέντο!

Πάνω στο 4-2-3-1 και στο στυλ προπόνησης του συμπατριώτη του φαίνεται πως θα πορευτεί σε πρώτη φάση ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο.

O Πάουλο Μπέντο έπιασε δουλειά στον Ολυμπιακό και ήδη από το βράδυ της Πέμπτης (11/8) οι παίκτες πήραν μία πρώτη γεύση από το τι θα περιμένουν από τον νέο τους προπονητή.

Στην πρώτη ουσιαστικά προπόνηση που έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, το πρόγραμμα σαν να τους φάνηκε λίγο… οικείο. Τους θύμισε το στυλ του Σίλβα.

Με πολλή μπάλα από την αρχή, όλες οι ασκήσεις ήταν με το… τόπι στα πόδια των παικτών και πολύ 4-2-3-1! Το αγαπημένο σύστημα του Σίλβα δηλαδή.

Βέβαια, είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί το οτιδήποτε. Απλώς σε πρώτη φάση φαίνεται ότι ο Μπέντο σκέφτεται να πορευτεί ειδικά για τα δύο ματς με την Αρόουκα με ένα σύστημα, το οποίο σε γενικές γραμμές είναι γνωστό στους παίκτες και δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να προσαρμοστούν.

Στα αξιοσημείωτα από την προπόνηση, το γεγονός ότι οι συνεργάτες του έχουν πολύ ενεργή συμμετοχή. Ώρες - ώρες έδιναν μία εντύπωση λες και ο Μπέντο είχε έναν ρόλο περισσότερο ενός ανθρώπου που επιβλέπει. Φυσικά, όποτε χρειάστηκε έκανε τις παρεμβάσεις του. Ειδικά στο διπλάκι.

Η πρώτη εικόνα που σχημάτισαν οι παίκτες λοιπόν κάνει λόγο για έναν προπονητή που σαν να δείχνει ότι βαδίζει πάνω στα… χνάρια του Σίλβα ως προς το στυλ προπόνησης. Δεν είδαν και πολλές διαφορές.

*** Διπλή προπόνηση έχουν σήμερα (12/8) οι "ερυθρόλευκοι". Πρωί – απόγευμα στο Ρέντη και το Σάββατο (13/8, 09.00) φιλικό με τον Άρη στο Καραϊσκάκη (κεκλεισμένων των θυρών).

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.