Ολυμπιακός : Μπράουν & Ερνάνι, ολοκληρώθηκε το διπλό χτύπημα

Διπλό χτύπημα του Ολυμπιακού μέσα σε μισή ώρα την τελευταία ημέρα. Επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την Γουέστ Μπρομ για τον Ιντέγιε. Συμφώνησε και με Πόρτο για τον Ερνάνι.

Το εντυπωσιακό φώτο φίνις του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Ερνάνι. Λίγο νωρίτερα οι ερυθρόλευκοι είχαν ανακοινώσει και τον Ιντιγιέ Μπράουν, ενισχύοντας το ρόστερ των Νταμπλούχων Ελλάδας στο παρά πέντε.
Ελεύθερος ο Χάρα.

O Ολυμπιακός είχε ανάγκη από ενίσχυση στην μεσοεπιθετική του γραμμή και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών κινήθηκε αστραπιαία και έκλεισε τις τρύπες στο ρόστερ του Μάρκο Σίλβα. Αρχικά το βράδυ της Κυριακής έγινε γνωστό στον Φράνκο Χάρα πως δεν υπολογίζεται για τη φετινή σεζόν και στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν για την απόκτηση του αντικαταστάτη του.

Αυτός βρέθηκε στον πρόσωπο του Ιντεγιέ Μπράουν της Γουέστ Μπρόμιτς, ο οποίος αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τους Πειραιώτες έναντι 6.000.000 ευρώ και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με την απόκτηση του Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο.

Μπορεί οι κινήσεις να έγιναν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή καθώς η ανακοίνωση για τον Ερνάνι ήρθε την τελευταία ώρα των μεταγραφών, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ενισχυθεί σημαντικά προσθέτοντας έναν ακόμα εξτρέμ και έναν ακόμα επιθετικό στο ρόστερ του.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.