«Ερυθρόλευκος» και ο Μιλιβόγιεβιτς

O Λούκα Μιλιβόγιεβιτς θα είναι η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη φετινή περίοδο καθώς οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με την Άντερλεχτ για την απόκτησή του.

Ο διεθνής Σέρβος μέσος θα φτάσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αθήνα και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό, με τις πληροφορίες από το Βέλγιο να κάνουν λόγο για δανεισμό.

 
Ο Μιλιβόγιεβιτς έφτιαξε το όνομά του στη Σερβία με τη Ραντ, από την οποία πήγε στον Ερυθρό Αστέρα το 2012, κατόπιν επιμονής του Ρόμπερτ Προσινέτσκι. Ένα χρόνο μετά έκανε μεταγραφή στην Άντερλεχτ με την οποία υπέγραψε για πέντε χρόνια. Έχει φορέσει 7 φορές τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας. 
 
Στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σέρβος μέσος δεν αγωνίστηκε στο Άντερλεχτ-Ολυμπιακός 0-3, ενώ ήταν βασικός στον Ολυμπιακός-Άντερλεχτ 3-1 και έγινε αλλαγή στο 53 όταν το σκορ ήταν ισόπαλο.

Το πιο εντυπωσιακό γκολ της καριέρας του, ο Μιλιβόγιεβιτς το έχει πετύχει με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα σε ντέρμπι με την Παρτιζάν.

Και πάλι... σπίτι του! Ο Μήτρογλου έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα και φεύγει «καρφί» για το λιμάνι!

Πάτησε Ελλάδα ο Μήτρογλου, με τον «πιστολέρο» να είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι τα «ερυθρόλευκα» και να... πιάσει το όπλο του. Λίγο μετά τις 3.30, το αεροπλάνο από την Αγγλία προσγειώθηκε και έφερε ξανά πίσω στον Ολυμπιακό ένα από τα... αγαπημένα του παιδιά.

ADVERTISEMENT


Ο Μήτρογλου αύριο αναμένεται να περάσει από ιατρικά και στην συνέχεια θα ενσωματωθεί για 3η φορά στην καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδος. 
Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.