Η Ελλάδα είναι η απόδειξη οτι «Δεν υπάρχουν σούπερ σταρ»

Η τεράστια ΕΛΛΑΔΑ είναι στους 16 του κόσμου! Με επική εμφάνιση κέρδισε 2-1 την Ακτή, είχε και 3 δοκάρια και τώρα πάει με την Κόστα Ρίκα για νέο έπος!

Ο Γιώργος Σαμαράς τόνισε πως ηγέτες και σούπερ σταρ δεν υπάρχουν στην Εθνική και ότι οι διεθνείς μας έδωσαν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά, η Εθνική μας πήρε για πρώτη φορά την πρόκριση σε φάση των «16» του Μουντιάλ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι άπαντες είναι μια ομάδα, ένα σύνολο, όπως δήλωσε ο φορ της «γαλανόλευκης» αμέσως μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ.

Ο «Σαμ» τόνισε πως δεν υπάρχουν ηγέτες και σούπερ σταρ και ότι δόθηκαν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. «Σημαίνει πολλά για την ομάδα και για τη χώρα ακόμα περισσότερα. Οι φίλαθλοι μας έδωσαν έναν καλό λόγο για να τους βγάλουμε ένα χαμόγελο. Είμαστε υπερήφανοι και δώσαμε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Μείναμε σαν ομάδα, είμαστε μια ομάδα, συνεχίζουμε έτσι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ηγέτες δεν υπάρχουν στην Εθνική, ούτε σούπερ σταρ, ούτε ήρωες. Υπάρχει ένα σύνολο παικτών, είμαστε στις χαρές και στις λύπες όλοι μαζί, αυτό έχουμε μάθει από το 2004», ήταν τα λόγια του.

Η Ελλάδα παραμένει στο Μουντιάλ και πάει για ακόμη πιο ψηλά! Επόμενο ραντεβού στο Ρεσίφε το βράδυ της Κυριακής κόντρα στην Κόστα Ρίκα! 

Με το 2-1 επί της Ακτής  γράψαμε ιστορία μέχρι την επόμενη νύχτα που θα είναι πιο όμορφη! Το βράδυ της Κυριακής, στις 11, η εθνική ομάδα αντιμετωπίζει στο Ρεσίφε την Κόστα Ρίκα, που πήρε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο αφήνοντας εκτός Ιταλία και Αγγλία!

Ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε λόγο για απόδοση δικαιοσύνης με την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ και τόνισε πως η Εθνική έχει αντοχές, καρδιά και πάθος.

Λόγο για απόδοση δικαιοσύνης έκανε ο Γιώργος Καραγκούνης στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ, μετά την πρόκριση της Εθνικής μας στη φάση των «16» του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο «Κάρα» ακόμα τόνισε πως οι Έλληνες έχουν αντοχές, καρδιά και πάθος.

«Είμαστεπολύ χαρούμενοι. Ήρθαμε εδώ και ο στόχος ήταν να περάσουμε. Το πετύχαμε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Ήμασταν καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Μπήκε το γκολ στο 90', αλλά καμιά φορά, όταν παίρνεις το ματς στο τέλος είναι και πιο γλυκό. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι.

Είμαστε πολύ φιλόδοξοι, το έχουμε πει, το έχουμε δείξει. Θέλαμε να υπάρξει δικαιοσύνη, με μια φάση ο αντίπαλος έβαλε ένα γκολ και δε δικαιούταν την ισοπαλία. Με τη βοήθεια του Θεού πήραμε αυτό που αξίζαμε παλικαρίσια και τώρα το Μουντιάλ είναι ακόμα πιο υπέροχο.

Παίζαμε κόντρα σε όλους, κάναμε υπερήφανους τους Έλληνες, μας αρέσει να παίζουμε κόντρα σε όλα. Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι έχει αντοχές, καρδιά πάθος και μακάρι σε πέντε μέρες να κάνουμε ξανά υπερήφανους όλους τους Έλληνες», ήταν τα λόγια του αρχηγού της «γαλανόλευκης».

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.