BBC: Glory Glory Olympiacos!

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ιστορική νίκη του Ολυμπιακού σε βάρος της Γιουνάιτεντ με τα Μέσα Ενημέρωσης να παραλληρούν για την ομάδα του Μίτσελ! Μία τεράστια νίκη στην ιστορία των Ερυθρόλευκων και σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με άνεση 2-0 τους πρωταθλητές Αγγλίας. που οι ποδοσφαιριστές της εξακολουθούν να είναι ορισμένοι εκ των ακριβότερων στο Νησί και εκ των ακριβότερων του πλανήτη.

Αυτό το βράδυ ο Ολυμπιακός θα το θυμάται ως το βράδυ μιας εκ των πιο σημαντικών νικών στην ιστορία του. Αυτό το βράδυ ο Μίτσελ θα το θυμάται ως το βράδυ που οι Ισπανοί, και μαζί τους οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι κατάλαβαν ότι είναι και μπορεί να γίνει αυτό που εκείνος πάντοτε ονειρευόταν: ο προπονητής της Ρεάλ.

Ο εκ' των κορυφαίων του «ερυθρόλευκου» θριάμβου Γιάννης Μανιάτης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε: «Το πάθος και η θέληση μας έδωσε τη νίκη. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και καταφέραμε να κερδίσουμε. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι, δεν έχει τελειώσει τίποτα και θα πρέπει να πάμε στην Αγγλία να παίξουμε το ίδιο σοβαρά και να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Τύπος του εξωτερικού βγάζει το καπέλο στο σύνολο του Μίτσελ που 'πάτησε' την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Marca
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η κρίση δεν έχει σύνορα. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ πέρασε πάνω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο σκέλος των 16 του Champions League χάρη σε γκολ των Τσόρι Ντομίνγκες και Κάμπελ.

As
Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ παρέδωσε μαθήματα στην Γιουνάιτεντ του Μόγιες. Χειρότερη Μάντσεστερ των τελευταίων ετών έχασε από γκολ που πέτυχαν οι πρώην παίκτες της Primera Division, Τσόρι και Κάμπελ.

BBC
Η Μάντσεστερ βυθίστηκε από τον Ολυμπιακό. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε κίνδυνο εξόδου από το Champions League μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο πρώτο σκέλος των 16 του Champions League.

Sky Sports
Η Μάντσεστερ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στους 16 του Champions League. Η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να ανατρέψει το σε βάρος της 2-0 στον επαναληπτικό των 16 του Champions League αφού ηττήθηκε στην Ελλάδα.

RTL.BE
Γελοιοποίηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ολυμπιακό. Οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι σκιά του εαυτού τους μετά την αντικατάσταση του Σιρ Αλεξ Φέργκιουσον από τον Ντέιβιντ Μόγιες.

Mirror
Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Ο δανεικός από την Αρσεναλ Ζοέλ Κάμπελ σκόραρε, με τους Κόκκινους Διαβόλους να γεύονται την ήττα. Ο Ντέιβιντ Μόγιες και οι παίκτες του έχουν πλέον ένα βουνό να σκαρφαλώσουν αν θέλουν να βρεθούν στους 8 του Champions League μετά από μία απογοητευτική εμφάνιση.

Guardian
Ο Ολυμπιακός ξάφνιασε την Γιουνάιτεντ και απέκτησε πλεονέκτημα στο Champions League. Σε μία χρονιά στην οποία είναι μόνιμα κάτω, αυτό είναι το ναδίρ για την Μάντσεστερ η οποία πρέπει τώρα να αντιδράσει αφού έχασε εκτός έδρας από τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό.

Telegraph
Η κακόμοιρη Γιουνάιτεντ έκανε δώρο στους Ελληνες τη νίκη. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έχασε 2-0 από τον Ολυμπιακό με τον δανεικό από την Αρσεναλ Κάμπελ να σκοράρει.

Independent
Μία Γιουνάιτεντ χωρίς δόντια έπιασε ξανά πάτο στην Αθήνα. Ακόμα μία νύχτα μιζέριας για τον βαλόμμενο προπονητή της Γιουνάιτεντ, Ντέβιντ Μόγιες, ο οποίος είδε την ομάδα του να κάνει μόνο δύο σουτ προς την εστία σε μία οδυνηρή ήττα.

Manchester Evening News
Τα γκολ των Αλεχάντρο Ντομίνγκες και Ζοέλ Κάμπελ οδήγησαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ήττα στο πρώτο ματς των 16 του Champions League σε μία από τις χειρότερες ευρωπαϊκές εμφανίσεις εδώ και πολύ καιρό.

Gazzetta dello Sport
Νοκ άουτ στον πρώτο γύρο, οι Ερυθρόλευκοι της Ελλάδας έκαναν την έκπληξη σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νίκησαν 2-0 με γκολ των Ντομίνγκες και Κάμπελ. Στις 19 Μαρτίου η ρεβάνς.

El Pais
Ο Μίτσελ έκανε χαρούμενο τον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα μετέτρεψε τον ενθουσιασμό σε γκολ από τους Τσόρι Ντομίνγκες και Κάμπελ και ανάγκασε σε ήττα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

L' Equipe
Ο Ολυμπιακός βύθισε την Γιουνάιτεντ που έχασε 2-0 στο πρώτο νοκ άουτ αγώνα. Η Μάντσεστερ αφού έχει αποχαιρετίσει το πρωτάθλημα θα μείνει και εκτός Champions League αν δεν ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.