Το καρέ... του Θρύλου

Συνεχίζει το αήττητο σερί ο Ολυμπιακός. Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, Μανωλάς, Κάμπελ, Σάμαρης και Σαβιόλα ο Ολυμπιακός πέρασε... αέρας από την Κομοτηνή.

Πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ εις βάρος του Πανθρακικού, ο Ολυμπιακός έφυγε με το “διπλό” από την Κομοτηνή, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι της σεζόν 1965-1966. Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανήσυχοι από την αρχή της αναμέτρησης  ωστόσο δεν είχαν δημιουργήσει την μεγάλη φάση που θα τους έδινε την ευκαιρία για γκολ, μέχρι την στιγμή που θα ερχότανε... ο Μανωλάς.
Ο αμυντικός του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με κεφαλιά, διώχνοντας το όποιο άγχος είχε η ομάδα του. Ομως η απάντηση του Πανθρακικού ήρθε πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο , με τον Ιγκορ να γράφει το 1-1.

Η είσοδος του Κάμπελ στον αγώνα άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού προς το καλύτερο, με καλύτερη ταχύτητα και κυκλοφορία της μπάλας. Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα να ξαναπάρουν προβάδισμα στο σκορ οι “ερυθρόλευκοι”  με τον Κάμπελ (53'), για να έρθει ο Σάμαρης (58') να κάνει το 1-3, και το τελικό 1-4 να διαμορφώσει ο Σαβιόλα (88').
 
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Παπαγεωργίου, Ζος, Χρήστου, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου (84’ Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Κάσες (67’ Ζεκίνια), Τζάνης, Ίγκορ (93’ Ζδράβος).
 
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (75’ Τόρες), Σάμαρης, Εντιγκά, Βάις (62’ Μασάντο), Φουστέρ, Τσόρι (46’ Κάμπελ), Σαβιόλα.
Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.