O Ολυμπιακός διέλυσε τον «Δικέφαλο» 4-0

Αποδεικνύοντας πως είναι ο κυρίαρχος των ντέρμπι ο Ολυμπαικός εξόντωσε με 4-0 του ΠΑΟΚ, και πάει για το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.  Με εμφάνιση που αρμόζει σε πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 τον ΠΑΟΚ και του κούνησε μαντήλι τίτλου αφήνοντάς τον πίσω έξι βαθμούς.

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ο Κάμπελ, ο οποίος σκόραρε μία και μοίρασε δύο ασίστ, ενώ το δρόμο προς τα δίχτυα του Χακόμπο βρήκαν επίσης οι Μήτρογλου, Σαβιόλα και Φουστέρ.

«Εμαθα στη ζωή μου να παίζω αποκλειστικά για τη νίκη, και χαίρομαι που οι παίκτες μου απέκτησαν ανάλογη νοοτροπία», καμαρώνει ο Μίτσελ Γκονζάλεθ, βλέποντας τον Θρύλο να κερδίζει τα τρία ντέρμπι !

Το ντέρμπι κορυφής ήταν ακριβώς όπως έπρεπε να ήταν, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπήκαν με διάθεση για να παίξουν ποδόσφαιρο, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας. Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς ήταν διαβασμένοι και κράτησαν τον Ολυμπιακό μακριά από την εστία του Χακόμπο, όμως δεν δεν υπολόγισαν στην παρουσία του Κάμπελ.
Ο Κοσταρικανός άσος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, καθώς μοίρασε ασίστ, αρχικά στον Μήτρογλου (36') του οποίου το πλασέ κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το 2-0 έκανε ο Σαβιόλα (60'), έπειτα από σέντρα του Κάμπελ, για να έρθει ο Φουστέρ να κάνει το 3-0, στο 74ο λεπτό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κάμπελ, στο 80', δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία της ομάδας του Πειραιά. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στο +6 από τους αντιπάλους του και να αποκτά σημαντικό προβάδισμα τίτλου!
Ο Ολυμπιακός έκλεινε τον πιο δύσκολο κύκλο της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ έπαιζε για να φέρει... τούμπα το Πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες είχαν Μήτρογλου, Κάμπελ, ο «δικέφαλος» έμεινε... Θεσσαλονίκη!
Στο πιο κρίσιμο ματς, συνεπής ήταν μόνο ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έκαναν μεγάλο ματς, ο Κάμπελ μεγαλύτερο και με ουσία στο παιχνίδι τους διέσυραν τον ΠΑΟΚ. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στον Στέφενς, εκτός... ντέρμπι ο «δικέφαλος» που έμεινε στο -6 από τον Νοέμβρη. Πρωταγωνιστής ο Κάμπελ, εξαιρετικοί Φουστέρ, Σαβιόλα.
 
Ολυμπιακός : Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Μανιάτης (78’ Μασάντο), Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα (64’ Ντομίνγκεζ), Μήτρογλου (77’ Μπονγκ). 

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσουράνης, Κατσικάς, Λάζαρ (70’ Νίνης), Τζιόλης, Λούκας, Στοχ (46’ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (63’ Βούκιτς), Αθανασιάδης. 
 
Η βαθμολογία :

Ολυμπιακός 31,
ΠΑΟΚ 25,
Ατρόμητος 18,
Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Εργοτέλης και ΠΑΣ Γιάννινα 17,
Καλλονή και Πανιώνιος 15,
Αστέρας και Πανθρακικός 14,
Ξάνθη 13,
Λεβαδειακός και Πλατανιάς 11,
ΟΦΗ 9, Απόλλων και Αρης 8,
Βέροια 7.
Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.