Σαβιόλα: «Τιμή να παίζεις στον Ολυμπιακό»

Ανυπόμονος να ξεκινήσει προπονήσεις: Την ικανοποίησή του που θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Αργεντινός άσος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός άσος στην κάμερα του OlympiacosTV μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Ήταν μία υποδοχή πολύ συγκινητική και όμορφη που δείχνει την αγάπη που έχει ο κόσμος για τους παίκτες. Ελπίζω κατά την διάρκεια της χρονιάς να μπορέσω να ανταποδώσω αυτήν την αγάπη και να κάνουμε πάρα πολύ μεγάλο τον Ολυμπιακό. Θέλουμε πάρα πολύ να γίνουμε μεγάλοι στην Ευρώπη.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα κάνω τα πάντα για να κάνω την ομάδα μεγάλη στην Ευρώπη. Έχω παίξει ενάντια στον Ολυμπιακό, είναι πάντα ένας ωραίος αντίπαλος για να παίζεις γιατί είναι μια ομάδα που παίζει πάντα στο Champions League και σε μεγάλες διοργανώσεις οπότε είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος.

Καταλαβαίνω ότι είναι τιμή και πλεονέκτημα να παίζεις γι’ αυτήν την ομάδα. Έχω πολύ όρεξη να ξεκινήσω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, να ξεκινήσω την προπόνηση και την προετοιμασία, έτσι ώστε να μπορέσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.