Xρυσοί κανόνες για την παντοτινή αγάπη

Ψάχνοντας να βρούμε το κλειδί των ερωτικών σχέσεων αλλά και εκείνων των σημείων τα οποία θα «δέσουν» το γλυκό για μια ευτυχισμένη σχέση με διάρκεια, καταλήγουμε να μπερδευόμαστε και τελικά να οδηγούμαστε σε αδιέξοδα.

Σαν γυναίκες από τη φύση είμαστε προικισμένες να διατηρούμε την ισορροπία εσωτερικά του εαυτού μας αλλά και στους γύρω μας. Ποιο κάτω έχουμε τις πιο σημαντικές συμβουλές για να κρατήσετε τον σύντροφο σας πάντα στο πλευρό σας και να νιώθετε ευτυχισμένη.

Κανόνας πρώτος: Πάντα φροντίζεις τον εαυτό σου σε τέτοιο βαθμό, έτσι ώστε να είσαι η μια και μοναδική γυναίκα για εκείνον. Φρόντισε να είσαι σε κανονική σιλουέτα και να μην είσαι στα άκρα.

Κανόνας δεύτερος: Φρόντιζε πάντα την εμφάνιση σου και να έχεις διακριτικό μακιγιάζ και όχι πολλά extra κοσμήματα. Πάντα μια λιτή και απέριττη εμφάνιση θα σε κάνει να είσαι δίπλα του και όχι πάνω απο αυτόν.

Κανόνας τρίτος: Συμπεριφέρσου με όμορφο τρόπο σε όλες τις κοινωνικές περιστάσεις και μην κάνεις ακρότητες, ακόμα και αν υπάρχει κάτι που σε θίγει. Καλύτερα να το ξεκαθαρίσεις με τον σύντροφο σου αργότερα όταν θα είστε μόνοι σας, παρά μπροστά σε άλλους.

Κανόνας τέταρτος: Να έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι έχεις να κάνεις με ένα παιδί και ότι θέλει συνεχή φροντίδα και προσοχή. Ένας άντρας, πάντα έχει ανάγκη αυτά τα δυο σημεία.

Κανόνας πέμπτος: Μάθε να μην μιλάς. Αν οι υπόλοιποι κανόνες είναι χρυσοί αυτός είναι από Πλατίνα. Πρόσεχε τι λες και πως θα το πεις. Καλύτερα άκουσε πρώτα πολύ καλά τι έχει να σου πει και μετά σκέψου δυο φορές τι θέλεις να πεις. Ένα είναι σίγουρο αν το κάνεις πάντα θα τον μάθεις να συμπεριφέρεται και εκείνος έτσι.

Κανόνας έκτος: Ποτέ μην κρατάς μέσα σου κάτι, που σε έχει πληγώσει. Καλύτερα να το πεις με παθητική φωνή ¨…ένιωσα άσχημα¨, παρά να μπεις στη διαδικασία της διαμάχης. Αν κάτι δεν σου αρέσει καλύτερα αγνόησε το και προχώρα. Το μήνυμα εκείνος θα το έχει πάρει ήδη.

Κανόνας έβδομος: Αφήστε τον να έχει το πάνω χέρι σε όλες τις αποφάσεις και ενθαρύννετε τον να παίρνει τις αποφάσεις. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν παίρνει εκείνος τις αποφάσεις αλλά εξαρτάται από την δικιά σας συμπεριφορά. Τουλάχιστον ας έχει την ιδέα, ότι έδωσε την τελική έγκριση.

Κανόνας όγδοος: Αφήστε τον να είναι ανεξάρτητος αλλά και συνάμα να νιώθει έντονη την παρουσία σας δίπλα του. Αυτό θα γίνει αν στην επικοινωνία που έχετε δηλώνετε ότι είστε παρούσα και δεν κάνει ότι θέλει.

Κανόνας ένατος: Στο σεξ δείξτε του ποιος έχει το πάνω χέρι. Πρέπει να νιώσει ότι είναι δέσμιος των επιθυμιών σας και των ορέξεων σας. Παράλληλα πρέπει να νιώσει ότι είναι το απόλυτο αρσενικό. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε καλά...!

Κανόνας δέκατος: Μην απογοητεύεστε και μην εφησυχάζετε για κανένα λόγο. Να είστε πάντα άγρυπνη φρουρός της σχέσης και της ζωής σας. Αν δεν είστε εσείς, κάποια άλλη θα βρεθεί και θα καλύψει το κενό… Θέλετε κάτι τέτοιο;

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.