Ξεχωρίστε με ένα μακιγιάζ σε ethnic διάθεση

Τί προϋποθέτει το συγκεκριμένο στιλ;   Είναι ένα από τα μακιγιάζ που αγαπώ. Ο λόγος είναι ότι είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό από κάθε άλλο μακιγιάζ. Θέλει να δημιουργεί τα δικά του χαρακτηριστικά στο γυναικείο πρόσωπο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι το eyeliner δεν χρησιμοποιείται πάνω στις ρίζες των βλεφάρων. Συνηθίζουμε να το συναντάμε πάνω από το κινητό βλέφαρο, έτσι ώστε να δημιουργείται η αίσθηση ενός δεύτερου βλέμματος.
Το μακιγιάζ σε ethnic στιλ μου θυμίζει φυσικά την Ανατολή, τα χρώματα, τα αρώματα, το αέρινο σε fall αποχρώσεις στιλ των γυναικών σε αυτές τις χώρες.
Όλα έχουν την υπερβολή τους. Ποτέ δεν θα συναντήσουμε φυσικά χείλη ή λεπτά-τοξοειδή φρύδια. Κάθε χαρακτηριστικό θα τονιστεί μέχρι άκρων.
Τα φρύδια γίνονται μεγάλα και μαύρα, τα χείλη μπορντό και τονισμένα με μολύβι χειλιών, το οποίο ξεχωρίζει, τα μάτια αποκτούν αισθησιακό, έντονο ύφος που μπορεί να σαγηνεύσει κάθε άνδρα…

Υιοθετήστε το για  και ξεχωρίστε.

Makeup Tip: Αξίζει κάποιες φορές να ξεχωρίζετε και να υιοθετείτε ένα διαφορετικό-έντονο μακιγιάζ. Το μυστικό είναι να μην το κάνετε συνέχεια!

Παρατηρήστε ότι τα μάτια δείχνουν σαν να είναι μουτζουρωμένα. Στην πραγματικότητα όμως η σκιά έχει τοποθετηθεί στο κινητό βλέφαρο και έχει σβηστεί με φορά προς τα πάνω. Επιπλέον τα μάτια έχουν τονιστεί με μολύβι, το οποίο σβήστηκε στη συνέχεια και αυτό με σκιά.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.