Η Δωροθέα είναι... Απόλυτα σέξι, απόλυτα φυσική

Θα μπορούσε να είναι αδερφή της Μόνικα Μπελούτσι! Η όμορφη Ελληνοϊταλίδα (από Ελληνίδα μητέρα και Ιταλό πατέρα) Δωροθέα Μερκούρη υπήρξε ένα από τα πιο hot μοντέλα της δεκαετίας που πέρασε. 

Ξεκίνησε από μικρή να εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Victoria's Secret. Το συμβόλαιο αυτό τής άνοιξε τις πόρτες στο χώρο της μόδας και ακόμα και σήμερα, το κασέ της θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό. 
Ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο σε ηλικία 17 ετών και ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στην Αμερική για να συνεχίσει τις σπουδές χορού που έκανε από μικρή.  Παράλληλα ασχολήθηκε με την υποκριτική.
Πέρα από τα Ελληνικά, μιλάει τέσσερις ακόμα γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της... τόλμης της, πάντα η γυμνή φωτογράφηση, αποδεικνύει ότι είναι σαν το καλό κρασί... όσο ωριμάζει, γίνεται όλο και καλύτερη!  Ενω έχει στο ενεργητικό της εντυπωσιακές φωτογραφήσεις.  Έχει επίσης κοσμήσει με την παρουσία της πάμπολλα ανδρικά περιοδικά όπως το Zoo Weekly, το Nuts και το Maxim.

Παρ' όλα αυτά, η σέξι Δωροθέα..δηλώνει πως, κατά βάθος, είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι της διπλανής πόρτας, της αρέσει ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την Σταχτοπούτα και «πεθαίνει» για το ροζ χρώμα...

Υπήρξε παντρεμένη με τον ολλανδικής καταγωγής κομμωτή Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ, με τον οποίο απέκτησε και δύο κόρες.

Μπορεί στην Αθήνα να εμφανίστηκε... ντυμένη, λίγες μέρες μετά την αναχώρησή της, όμως, μας... αποζημιώνει και φωτογραφίζεται στην παραλία άκρως τολμηρή !

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.