Οι 20 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο

Το διάσημο περιοδικό FHM αποφάνθηκε και φέτος για τις 20 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου! Κάθε χρόνο οι αναγνώστες ψηφίζουν τις γυναίκες των φαντασιώσεών τους και φέτος για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια πρώτη στη λίστα δεν είναι μία Αγγλίδα.

Η Τζόρτζια Σάλπα, η Τουλίσα Κοντοστάβλος και η Jennifer Aniston  οι τρεις ελληνικής καταγωγής καλλονές φιγουράρουν στη λίστα με τις εκατό πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη. Στην κατάταξη που δημοσιεύει κάθε χρόνο το ανδρικό περιοδικό «FHM» η Ελλάδα σημείωσε τριπλή νίκη.

Με την Tζόρτζια Σάλπα και την Τουλίτσα Κοντοστάβλος, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του μόντελινγκ και της μουσικής στη Βρετανία, αντίστοιχα, να κατακτούν υψηλές θέσεις και την Τζένιφερ Άνιστον να τις ακολουθεί στην 20η.

Παρά το γεγονός ότι η Κοντοστάβλος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας του πλανήτη που είχε κερδίσει πέρυσι, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση της λίστας, το ελληνικό sex appeal εκπροσωπήθηκε στην πρώτη δεκάδα από την Τζόρτζια Σάλπα, η οποία κατέλαβε τη 10η θέση.  Ακριβώς πίσω της, στην 11η, τερμάτισε η Κοντοστάβλος παραχωρώντας τη φετινή πρωτιά στη Μίλα Κούνις. Η 29χρονη ηθοποιός και σύντροφος του Αστον Κάτσερ τους τελευταίους μήνες κατάφερε να επικρατήσει στην ψηφοφορία στην οποία συμμετέχουν αναγνώστες από όλο τον πλανήτη και να γίνει η πρώτη Αμερικανίδα που κατακτά την κορυφή τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τον τίτλο του περιοδικού κατάφερε να κερδίσει η Mila Kunis, η οποία είχε ψηφιστεί ως η πιο σέξι και από άλλα έντυπα μέσα στο 2014.

Πέρσι η ηθοποιός και φιλενάδα του Ashton Kutcher ήταν στο νούμερο 14 της ίδιας λίστας.
Η γνωστή ηθοποιός που έχει αναστατώσει εκτός από τον Ashton Kutcher και όλο το αντρικό κοινό ψηφίστηκε ως η ιδανική σύντροφος.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Rihanna και στην τρίτη το μοντέλο και ηθοποιός Helen Flanagan. Ενώ, το top5 των hot γυναικών της showbiz, κατά το βρετανικό περιοδικό, συμπληρώνουν η ηθοποιός Michelle Keegan και το μοντέλο Kelly Brook.

Στις επόμενες θέσεις συναντάμε τις Kaley Cuoco, Pixie Lott, Kate Upton και Cheryl Cole. Στην 10η θέση βρίσκεται η Ελληνίδα Georgia Salpa, ενώ στην 11η θέση συναντάμε ακόμα μία ελληνικής καταγωγής αγαπημένη celebrity των Βρετανών, την Tulisa Contostavlos!

Η Ελληνίδα Georgia Salpa έχει ξετρελάνει τον αντρικό πληθυσμό στη Βρετανία, και όχι μόνο, βάζοντας πλώρη για την κορυφή των πιο σέξι γυναικών του πλανήτη....

Η 27χρονη Τζόρτζια Σάλπα, μια εκρηκτική περσόνα της σόουμπιζ με εντυπωσιακές αναλογίες, που πέρυσι κατέκτησε την πέμπτη θέση στην περιβόητη λίστα του αγγλικού περιοδικού FHM με τις εκατό πιο σέξι γυναίκες του κόσμου, στοχεύει στην πρωτιά και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μόνο με τα απολύτως απαραίτητα...
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ανέφερε: "Η φωτογράφηση ήταν υπέροχη! Απήλαυσα τα μικροσκοπικά εσώρουχα. Είναι όμορφο να κάνεις φωτογράφηση όταν αισθάνεσαι σέξι!" Άλλωστε το να μπει στη λίστα των 10 πιο σέξι γυναικών του κόσμου, είναι ένα όνειρο για την Georgia από την εποχή που ήταν έφηβη. Θυμάμαι τη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του FHM από το σχολείο. Όλα τα αγόρια θα το αγόραζαν και όλα τα κορίτσια θα τρελαίνονταν να το ξεφυλίσουν...

Top 20

20. Jennifer Aniston
19. Beyonce Knowles
18. Mollie King
17. Megan Fox
16. Katy Perry
15. Rita Ora
14. Rosie Jones
13. Jorgie Porter
12. Taylor Swift
11. Tulisa Contostavlos
10. Georgia Salpa
9.  Cheryl Cole
8.  Kate Upton
7.  Pixie Lott
6.  Kaley Cuoco
5.  Kelly Brook
4.  Michelle Keegan
3.  Helen Flanagan
2.  Rihanna
1.  Mila Kunis

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.