Τι χρειάζεστε για τις επαγγελματικές σας εμφανίσεις.!

Μάθετε ποια κομμάτια πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας. Θα συμφωνήσετε πως υπάρχουν κάποια πρωινά που όχι μόνο δεν έχουμε όρεξη να πάμε στη δουλειά μας αλλά μας φαίνεται βουνό ακόμα και το τι θα φορέσουμε! Η pencil φούστα, το μεσάτο πουκάμισο και κυρίως οι δωδεκάποντες γόβες φαντάζουν σαν εφιάλτης!

Ονειρεύεστε την υπέροχη βελούδινη φορμίτσα σας και τα άνετα αθλητικά παπούτσια σας; Δυστυχώς, πρόκειται για μια τέλεια εμφάνιση για τα ψώνια ή τον μεσημεριανό καφέ με τη φίλη σας αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να πάτε έτσι ντυμένη στο γραφείο. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν casual εμφανίσεις και για το γραφείο! Μάθετε τα τέσσερα κομμάτια που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας για αυτές τις περιπτώσεις που δε θέλετε να βγάλετε την πιζάμα σας με τίποτα!

Skinny χρωματιστά jeans

Είναι άνετα, κομψά, θα σας φτιάξουν το κέφι και σίγουρα θα σας χαρίσουν μια στυλάτη εμφάνιση. Φροντίστε να έχουν καλή εφαρμογή επάνω σας και να φτάνουν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

Flat παπούτσια

Ένα ζευγάρι loafers ή brogues είναι ό,τι πρέπει για τις casual εμφανίσεις σας. Αφενός είναι πολύ στυλάτα και ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες μπαλαρίνες κι αφετέρου είναι τόσο άνετα που τα ποδαράκια σας θα τα λατρέψουν!  

Κολιέ

Ένα κολιέ θα χαρίσει λάμψη στη στιγμή. Να θυμάστε πως τα όμορφα αξεσουάρ είναι ο ευκολότερος τρόπος να μετατρέψετε μία απλή και casual εμφάνιση σε εντυπωσιακή και στυλάτη.

Blazers

Το blazer είναι ένα από τα βασικά κομμάτια που θα πρέπει να διαθέτει κάθε γυναικεία ντουλάπα καθώς είναι ιδιαίτερα κομψό και κολακεύει πολύ. Δεν είναι απαραίτητο να είναι σκουρόχρωμο, μπορείτε να επιλέξετε κι ένα σε φωτεινό χρώμα αρκεί να έχει τέλεια εφαρμογή επάνω σας. Συνδυάζοντάς το με ένα απλό t- shirt θα έχετε μία άψογη casual εμφάνιση για το γραφείο και θα αισθάνεστε άνετα και όμορφη.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.