Μυστικά λάμψης από την facialist της Jennifer

Εδώ και πολλά χρόνια η Jennifer Aniston (και η Courteney Cox) εμπιστεύεται με κλειστά μάτια την νεανικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας της στην Mila Moursi, η οποία υπογράφει και τη δική της σειρά περιποίησης. Η skin expert μίλησε στην Huffington Post και έδωσε μερικές ενδιαφέρουσες συμβουλές φροντίδας.

1. Βρείτε το τελετουργικό φροντίδας που σας ταιριάζει και ακολουθήστε το πιστά. «Για μένα, ένα ακριβό προϊόν περιποίησης δεν αρκεί από μόνο του. Χρειάζεται να φτιάξετε ένα ομορφο σύστημα περιποίησης. Όταν η επιδερμίδα σας είναι καθαρή, τονωμένη και προετοιμασμένη, τότε θα δεχτεί καλύτερα το treatment που θα της προσφέρετε. Οπότε ακολουθείστε τα εξής βήματα: καθαρίστε το πρόσωπό σας, κάντε ένα ήπιο scrub,  δώστε του όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται και μην παραλείπετε να κάνετε και μια μάσκα, που θα το ηρεμεί.»

 2. Αν θέλετε να "αντιγράψετε" τα ευεργετικά αποτελέσματα του ατμού ενός facial, βρέξτε μια πετσέτα με χλιαρό (προς ζεστό) νερό και τοποθετήστε τη στο πρόσωπό σας. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή και ανοίγουν οι πόροι. Και οπωσδήποτε αφιερώστε χρόνο στη διαδικασία του καθαρισμού, μην το κάνετε βιαστικά. 

3. Μην ξεχνάτε την τονωτική λοσιόν. Αν δεν εχετε χρόνο για ολα τα βήματα φροντίδας, εκείνα που θα πρέπει να μην παραλείψετε με τίποτα, ειναι ο καθαρισμός και η τονωτική λοσιόν. Και αυτό, γιατί είναι το βήμα που ολοκληρώνει τη διαδικασία του καθαρισμού, εξισορροπεί το pH του δέρματος και βοηθάει στη συστολή των πόρων. «Δεν καταλαβαίνω γιατί οι γυναίκες δεν χρησιμοποιούν λοσιόν!»

4. Φροντίστε την επιδερμίδα σας τη νύχτα. Επιλέξτε φόρμουλες με συστατικά που βοηθούν στην αναζωογόνηση των κυττάρων και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα. Όπως το γλυκολικό οξύ που διεισδύει στην επιδερμίδα και λειτουργεί σαν σκούπα που καθαρίζει τα τοιχώματα των πόρων, εξηγεί.