6 Προτάσεις για υπέροχα χτενίσματα

Αν έχετε βαρεθεί το ίδιο χτένισμα, γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι καινούριο; Σας προτείνουμε έξι χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε εύκολα, αλλά με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Κυματιστή αύρα

Λούστε τα μαλλιά σας το πρωί και περάστε με ένα conditioning σπρέι. Κάντε χαλαρές πλεξούδες και αφήστε τις να στεγνώσουν φυσικά. Το απόγευμα, ξεπλέξτε τα μαλλιά σας και αφήστε τα να πέσουν ελεύθερα. Περάστε με ένα σπρέι για λάμψη ή με ένα σέρουμ για να αποφύγετε τα μαλλιά που θα πετάνε κι έχετε αυτόματα σέξι, κυματιστά μαλλιά!

Ακατάστατα και σέξι

Τα μαλλιά που είναι σηκωμένα και ακατάστατα είναι το σήμα κατατεθέν του 2013! Όποια κι αν είναι η υφή τους, είτε είναι λεπτά είτε βαριά, το χτένισμα αυτό συνιστάται για όλους τους τύπους. Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ ίσια, προτιμήστε να κάνετε αυτό το χτένισμα μία ή δύο μέρες μετά το λούσιμο. Απλώς μαζέψτε όλα τα μαλλιά σας και ανεβάστε τα ψηλά. Σιγουρέψτε με τσιμπιδάκια ή φουρκέτες και αφήστε αυτά που ξεφεύγουν ελεύθερα. Εναλλακτικά, τα μαζεύετε σε  μια χαλαρή αλογοουρά. Είναι τόσο απλό!

Ρομαντικές πλεξίδες

Όποιο χτένισμα και αν δοκιμάσετε με πλεξίδες, θα είστε μέσα στη μόδα αυτόν τον Χειμώνα. Μπορείτε να κάνετε στεφάνι ή να τις πλέξετε στο πλάι και να τις ενώσετε σε μία. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και πειραματιστείτε.

Ελεύθερα και ωραία

Χρησιμοποιήστε ένα καλό conditioner, στεγνώστε τα μαλλιά σας φυσικά και πλέξτε μερικές τούφες στρατηγικά επιλεγμένες. Πιάστε τις με «μυστικά» τσιμπιδάκια και είστε έτοιμες.

Εντυπωσιακή απλότητα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σίδερο για μπούκλες για να «σπάσετε» την ισιάδα των μαλλιών σας και να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Δεν χρειάζεται καν να ξοδέψετε πολύ ώρα, μιας και δεν ενδείκνυται να χρησιμοποιείτε μεγάλη θερμότητα στα μαλλιά σας.

Χαλαρή ομορφιά

Χαλαρή αλογοουρά με πλεγμένα μαλλιά, αλλά και με μια όμορφη λεπτομέρεια για να κρατάει πίσω τα μαλλιά σας και για να δίνει περισσότερο στυλ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης μια μπαντάνα για το χτένισμα αυτό, αν θέλετε μια πιο ροκ εμφάνιση.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2020 dailyfun.gr all rights reserved.