My new blue jeans

Η Kαλοκαιρινή συλογή της LEVI'S επιφυλάσσει εκπλήξεις για τις φίλες του  BRAND που θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσς σε CASUAL WEAR  σε έντονα χρώματα και  BLUE JEANS σε νέα ενδιαφέροντα σχέδια απο οικολογικά υφάσματα.

Η φετινή Avoιξιάτικη και Kαλοκαιρινή women's collection της Levi's δημιουργήθηκε με σεβασμό στις αρχές της αειφορίας -του σεβασμού δηλαδή στις φυσικές πλουτοπαραγωγικές πηγές-, της χειροποίησης και του προσωπικού στυλ.

Με άλλα λόγια, προωθεί καινοτόμα υλικά όπως το denim από 20% ανακυκλωμένο υλικό που χρησιμοποιείται για τη σειρά Levi's Waste<Less Collection, πειραματίζεται με το στυλ «πειράζοντας» τα γνωστά μας boyfriend jeans, τα οποία γίνονται πιο εφαρμοστά και ονομάζονται Levi's Boyfriend Skinny jeans, και προτείνει μια ολοκληρωμένη συλλογή από ρούχα σε έντονα χρώματα με πρωτότυπα φινιρίσματα, κεντήματα, χάντρες και κουμπιά, που δημιουργούν την ψευδαίσθηση του χειροποίητου.

Ο,τι πρέπει δηλαδή για τις πρώτες Ανοιξιάτικες και Kαλοκαιρινές ημέρες, τότε που ο καιρός ανοίγει και όλοι βιαζόμαστε να πετάξουμε από πάνω μας τα χειμωνιάτικα και ανοιξιάτικα ρούχα μας.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.