Τα «μυστικά»της Kylie Minogue

Μπορεί να είναι αισίως στα 44, ωστόσο, η Kylie Minogue είναι από τα πιο σμιλεμένα κορμιά της showbiz. Σε συνέντευξή της στο γαλλικό τεύχος του Marie Claire, αποκάλυψε μερικά από τα beauty «μυστικά» της.

Βασικό tip της Kylie; Ο χορός! Έτσι κρατά τα μπράτσα και τα πόδια της σφιχτά. «Κάθε φορά που βρίσκομαι σε περιοδεία, χορεύω απίστευτα πολλές ώρες. Σίγουρα γυμνάζω τα μπράτσα και τα πόδια μου αλλά μετά από τόση κούραση, πονάω πολύ στα γόνατά μου, ειδικά όταν πρέπει να φοράω βαριά κοστούμια».

Όταν σβήνουν τα φώτα, η μικροκαμωμένη σταρ φροντίζει να ξεκουράζει το κορμί και το δέρμα της. «Όταν δεν έχω περιοδεία, ψάχνω να βρω μια ισορροπία στον τρόπο που αθλούμαι. Κάποιες μέρες δεν κάνω τίποτα απολύτως. Το ίδιο γίνεται και με το μακιγιάζ μου. Όταν είμαι σπίτι αποφεύγω να βάφομαι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Φυσικά, η τραγουδίστρια δεν ξεχνά να τονίσει τον ρόλο που παίζει η διατροφή της, προσθέτοντας πως ακολουθεί την ίδια «συνταγή» εδώ και χρόνια. Τρώει υγιεινά και αποφεύγει τα έτοιμα φαγητά, τα αναψυκτικά, το αλκοόλ και το τσιγάρο.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.