Μακιγιάζ που ταιριάζει με σκουρόχρωμο φόρεμα

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι μια ξεχωριστή ενδυματολογική επιλογή, όμως το ερώτημα είναι με τι μακιγιάζ θα συνδυαστεί; Διάβασε παρακάτω πώς θα βαφτείς όταν φοράς το LBD (Little Black Dress) για να κερδίσεις τα βλέμματα!

Cat eye λουκ: Αν θέλεις ένα μακιγιάζ ματιών που να εντυπωσιάζει και να κλέβει τις εντυπώσεις χωρίς πολύ κόπο τότε δεν έχεις παρά να τραβήξεις τη γραμμή του άι-λάινερ σου και να δημιουργήσεις το τέλειο cat eye λουκ με μια κλήση προς τα έξω.

Κάνε τη γραμμή όσο πιο χοντρή ή λεπτή θέλεις ανάλογα με το αν πρόκειται για ένα πρωινό ή βραδινό λουκ.

Σέξι κόκκινα χείλη: Αν δεν φορέσεις το έντονο κόκκινο κραγιόν σου με το LBD(Little Black Dress) σου τότε πότε θα το βάλεις;

Αν δεν θέλεις να φορέσεις ένα κατακόκκινο κραγιόν τότε ένα φούξια θα κάνει την ίδια δουλειά πιο διακριτικά και θα σε βάλει στην καρδιά της μόδας τη νέα σεζόν. Ένα έντονο κοραλί ή φούξια κραγιόν είναι ό,τι πρέπει για να το μικρό μαύρο φόρεμα!

Πράσινα μάτια: Τo μικρό μαύρο φόρεμα με τέλειο σμόκι-άι στην πράσινη εκδοχή του καίει καρδιές. Τα σμαραγδί πράσινα είναι τα ιδανικά για την εποχή αλλά και για το μικρό μαύρο φόρεμα αφού είναι βάση ενός πιο προσεγμένου και βραδινού μακιγιάζ χωρείς όμως να δημιουργείς ένα πολύ έντονο αποτέλεσμα.

Σαμπανιζέ ομορφιά: Οι σκιές στα μάτια σου έχουν μια χρυσο-σαμπανιζέ απόχρωση που ταιριάζει τέλεια με το αγαπημένο σου φόρεμα. Δώσε στα μάτια σου το χρώμα που θέλεις και κράτησε τα χείλη σου σε απαλή απόχρωση.

Μπορείς τέλεια να το συνδυάσεις με μαύρο άι-λάινερ για να δώσεις ένταση στο βλέμμα. Οι σαμπανιζέ και γενικά χρυσές αποχρώσεις δίνουν στα βλέφαρα σου τέλειο χρώμα για ένα μακιγιάζ ιδανικό για το φόρεμα.

Πως να μην λερώνεις τα δόντια σου με κραγιόν:

Έχει συμβεί σε όλες κάποια στιγμή και αν δεν είσαι μαζί με μια έμπιστη φίλη εκείνη τη στιγμή για να σε ενημερώσει έγκαιρα το θέαμα δεν είναι και πολύ κολακευτικό!Δες τι να κάνεις για να μην σου συμβεί ποτέ ξανά...

Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Μπορείς να προλάβεις αυτή τη δυσάρεστη κατάστηση με μια μόνο κίνηση ειδικά τώρα που η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και τα καινούρια έντονα χρώματα στα κραγιόν είναι άκρως λαχταριστά αυτό το tip θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Τι να κάνεις...;

Άπλωσε κανονικά το κραγιόν σου κανονικά όπως κάνεις συνήθως! Στη συνέχεια βάλε τον δείκτη σου στο στόμα, προσοχή πάντα με καθαρά χέρια, και τράβηξέ τον προς τα έξω!

Θα δεις όλη τη ποσότητα του κραγιόν που πιθανότατα να κατέληγε στα δόντια σου στο δάχτυλό σου!   Απλό κι εύκολο!

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.