Beauty tips για να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου

Μάθε έξυπνα τρικ για να δείχνεις όλες τις ώρες της ημέρας περιποιημένη, ακόμα και μετά από ένα επαγγελματικό δείπνο ή το μεσημεριανό σου lunch στη δουλειά.

Πρέπει να φρεσκάρω το κραγιόν μου κάθε 10’:
Αν θέλεις το κραγιόν σου να παραμένει αναλλοίωτο ακόμα και μετά από ένα καλό γεύμα, προτίμησε προϊόν σε ματ υφή. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο glamorous και δεν αποχωρίζεσαι ποτέ το γλος σου, διάλεξε μια φόρμουλα που διαρκεί ενώ χαρίζει στα χείλη σου λάμψη και ενυδάτωση.

Όταν το ρουζ μου ξεθωριάζει φαίνομαι χλομή:
Για να μην φαίνεσαι άβαφη όταν απλά έχει φύγει λίγο το ρουζ σου, χρησιμοποίησε ένα ελαφρύ self tan προϊόν ακόμα και το χειμώνα. Έτσι, ακόμα και αν ξεθωριάσει το ρουζ σου κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχεις από μόνη σου ένα όμορφο και λαμπερό χρώμα, με αποτέλεσμα να μην φαίνεσαι άτονη μετά από 10 ώρες στο γραφείο.
Extra tip: Αν ακολουθήσεις αυτή τη συμβουλή ξεχάσεις να εφαρμόσεις το προϊόν στους ώμους αλλά και στο λαιμό για να αποφύγεις τις διχρωμίες, ειδικά αν θέλεις να φορέσεις ένα στράπλες τοπ ή φόρεμα.

Η τσάντα μου είναι γεμάτη από καλλυντικά:
Για να μη γεμίζεις την τσάντα σου με πολλά διαφορετικά προϊόντα, προτίμησε τα πολυχρηστικά καλλυντικά. Δηλαδή, επένδυσε στην αγορά ενός κρεμώδη προϊόντος που απλώνεται σε μάτια, χείλη και μάγουλα ή σε ένα μολύβι που είναι ιδανικό για να τονίσεις τα μάτια και τα χείλη σου, ή ακόμα καλύτερα σε προϊόντα σε συσκευασία ταξιδιού, που θα χωράνε άνετα στην τσάντα σου όσο μικρή και αν είναι.

Έχω πολύ λιπαρή επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να πρέπει να φρεσκάρω κάθε λίγο και λιγάκι την πούδρα μου:
Η λύση στο πρόβλημα σου είναι πολύ πιο απλή από ότι φαντάζεσαι! Αγόρασε ειδικά μαντιλάκια που απορροφούν τη λιπαρότητα, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να ξαναβάζεις make up ή πούδρα για να καλύψεις τη γυαλάδα. Έχε πάντα μαζί σου τα μαγικά μαντιλάκια, και ξέχνα τις έγνοιες σου μια και καλή.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.