Fiat 500 Vintage 57

Μια νέα έκδοση του Fiat 500 που φέρνει μνήμες περασμένων δεκαετιών προστίθεται στη γκάμα του πετυχημένου μοντέλου.

Με αισθητικές πινελιές της δεκαετίας του ’50, το νέο Fiat 500 Vintage 57 είναι ένα μοντέλο που απευθύνεται όχι μόνο στους νοσταλγούς του παρελθόντος, αλλά και στους λάτρεις της εκλεπτυσμένης αισθητικής.

Διαθέσιμο σε 12 παστέλ χρώματα, με νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών που θυμίζουν τις σιδερένιες του αρχέτυπου 500 και λευκή οροφή, αναβιώνει με τον καλύτερο τρόπο την κληρονομιά του.

Το 500 Vintage 57 θα προσφέρεται μόνο με το κλειστό αμάξωμα και οι κινητήρες του θα περιλαμβάνουν όλες τις σημερινές μονάδες, δηλαδή τον τετρακύλινδρο 1.2 βενζίνης, τον δικύλινδρο Twin Air με 65, 85 και 105 ίππους και φυσικά τον τετρακύλινδρο diesel 1.3 Multijet με 95 ίππους.

Το εσωτερικό του Vintage έχει και αυτό δεχτεί τις απαραίτητες πινελιές «παλαίωσης» αλλά και πολυτέλειας, με επενδύσεις από δέρμα Poltrona Frau, λευκή φάσα στο ταμπλό και σήματα που υποδηλώνουν την ειδική έκδοση.

Σχεδιασμένο για να κάνει ευθεία αναφορά στο αυθεντικό 500, η ειδική έκδοση Vintage ’57 έρχεται με παστέλ μπλε χρώμα συνδυασμένο με λευκή οροφή και 16άρες ζάντες αλουμινίου που θυμίζουν το πεντακοσαράκι του 1957.

Στην καμπίνα, το σαλόνι είναι σαφώς αναβαθμισμένο με άσπρο ταμπλό και δερμάτινα καθίσματα Poltrona Frau σε διπλή απόχρωση ivory/tobacco. To Vintage ’57 διαθέτει ακόμη σύστημα Blue&Me και ειδική σήμανση με τα ιστορικά σήματα της Fiat.

To Fiat 500 Vintage ’57 θα λανσαριστεί εμπορικά τον Μάιο και θα διατίθεται με την γκάμα των μοτέρ του στάνταρ 500.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.