F1: O Φέτελ θέλει τη νίκη

Ο Φέτελ φιλοδοξεί να ανέβει στην υψηλότερη θέση του βάθρου μετά τη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Μαλαισίας.

«Ναι, πιστεύω ότι μπορούμε», απάντησε ο Φέτελ στο ερώτημα αν είναι σε θέση να νικήσει η Ferrari στο κυριακάτικο Γκραν Πρι Μαλαισίας.

Ο Γερμανός συμπλήρωσε ωστόσο, ότι «αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα, τα οποία δεν μπορώ να πω ακόμη. Αν έρθει η βροχή την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να είναι καλό για εσένα, μπορεί όμως να στραφεί και εναντίον σου.
Η ταχύτητά μας φαίνεται καλή, όμως θα πρέπει να πούμε ρεαλιστικά, ότι η Mercedes έχει ένα πλεονέκτημα, που δεν έχει χαθεί».

Στο Sky Sport F1 δήλωσε ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 για τη Mercedes, ότι είναι πολύ δύσκολο να ηττηθεί. Πρόσθεσε όμως, ότι «γιαυτό βρισκόμαστε όλοι εδώ. Για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε», ενώ συμπλήρωσε: «Θα ήταν ωραίο, αν θα μπορούσαμε να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Τους προηγούμενους μήνες ήταν όλα πολύ απλά γιαυτούς, όμως θα δούμε».

Ο Φέτελ αναφέρθηκε επανειλημμένα στις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες της Μαλαισίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν αρχίσει να βρέχει εδώ, κάτι πολύ πιθανόν, μπορεί να υπάρξει μεγάλη ανακατωσούρα». Εμφανίστηκε επίσης πολύ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο, «που είχε καλή αίσθηση στο στεγνό και στο βρεγμένο, οπότε νιώθω αρκετά ευτυχισμένος».

Η διαφορά του Φέτελ από τον πρώτο Χάμιλτον στις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα του Σεπάνγκ ανήλθε σε μόλις 74 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά μετά το Γκραν Πρι Ουγγαρίας τον Αύγουστο του 2014, όπου δεν θα καταλαμβάνουν την πρώτη σειρά εκκίνησης δύο μονοθέσια της Mercedes.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.