Ford Kuga coupe

Οι… ανήσυχοι σχεδιαστές της Ford, ποτέ δεν το έχουν βγάλει από το μυαλό τους. Προτείνουν συνεχώς νέα σχέδια προς το Δ.Σ. της Ford, θέλοντας να τους δελεάσουν στο να πουν το μεγάλο ΝΑΙ.

Όμως, όπως και να το κάνουμε ένα σχέδιο, όπως είναι τo Coupe Kuga, είναι ιδιαίτερα ακριβό και πιθανόν ασύμφορο για την εταιρεία, ιδιαίτερα σήμερα που η αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής είναι σε ύφεση.

Όμως οι άνθρωποι της Ford γνωρίσουν καλύτερα από τον καθένα, ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο στη γκάμα τουςθα ανεβάσει την εικόνα και τη διάθεση των πελατών της εταιρείας. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και με την επόμενη Mustang, η οποία θα πωλείται στις εκθέσεις της Ford σε όλη την Ευρώπη.

Το coupe Kuga λοιπόν, τέθηκε και πάλι στο τραπέζι του διοικητικού συμβουλίου της Ford. Ουσιαστικά θα είναι ένα μοντέλο παρόμοιας φιλοσοφίας με την X6 της BMW. Αυτό σημαίνει, σπορτίφ οδική συμπεριφορά, αλλά και δυναμική εμφάνιση, όπως άλλωστε μπορείτε να διακρίνετε και από το σχέδιο που σας αποκαλύπτουμε.

Το αυτοκίνητο θα βασίζεται σε τροποποιημένο πάτωμα του Focus. Κάτω από το καπό, το Coupe SAV θα εφοδιάζεται με την ίδια γκάμα κινητήρων που προορίζονται και για το νέο Focus. Δηλαδή με βενζινοκίνητα υπερτροφοδοτούμενα μοτέρ EcoΒoost άμεσου ψεκασμού 1,6 lt με απόδοση 148 PS και 178 PS. Βεβαίως, θα διατίθενται και νέοι πετρελαιοκινητήρες στα 1,6 lt και στα 2,0 lt.

Το νέο Ford Kuga Coupe (με τετρακίνητες και προσθιοκίνητες εκδόσεις) αναμένεται να διαθέτει πανοραμική ηλιοροφή, εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης, Bluetooth και κάμερα παρκαρίσματος.

Εφόσον δοθεί το OK, πράγμα πολύ πιθανό, η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2015…

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.